SAP Crystal Reports Reseller

 

SAP Crystal Reports


Pret

SAP Crystal Reports

SAP Crystal Reports va permite sa proiectati rapoarte interactive si sa le conectati practic la orice sursa de date. Utilizatorii pot beneficia de sortare si filtrare in raport - oferindu-le puterea de a executa decizii instantaneu.

 

Iar cu pachetul SAP Crystal Reports Dashboard Design , puteti obtine chiar mai multa functionalitate pentru rapoarte complexe. Acest bundle include SAP Crystal Reports si SAP Crystal Dashboard Design ( fostul Xcelsius Engage), oferindu-va puterea de a creea rapoarte cu formatare complexa avand modele de scenarii what-if, grafice interactive - si sa le livrati prin Web e-mail, Microsoft Office, Adobe PDF, sau incluse in aplicatii enterprise. Ca rezultat, puteti folosi rapoartele pentru a lua decizii operationale si strategice mai bune.

 

Cu SAP Crystal Reports puteti:

  • Folosi raportare profesionala - cu preturi pentru oricine
  • Oferiti utilizatorilor puterea de a explora rapoarte cu sortare si parametri in rapoarte
  • Minimizati efortul personalului IT si al dezvoltatorilor cu rapoarte interactive
  • Dezvoltati data mashups
  • Economisiti timp pretios pentru proiectarea rapoartelor
  • Includeti rapoarte profesionale in aplicatii Java si .NET
  • Ajustati solutia dvs prin adaugarea uneltelor de management si vizualizare a rapoartelor

SAP Crystal Reports Runtime Server License (fostul Crystal Reports Developer Advantage) furnizeaza tuturor utilizatorilor acces la raportare profesionala, si ofera dezvoltatorilor flexibilitatea unui motor de raportare. Aceasta oferta furnizeaza o licenta runtime ce va permite sa includeti motorul runtime Crystal Reports in aplicatii partajate in afara organizatiei sau in aplicatii comerciale.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.