ADOBE® Creative Cloud All Apps

 

Pret

 

 

ADOBE® Creative Cloud All Apps

Adobe® Creative Cloud™, construit pentru afaceri

 

Adobe Creative Cloud All Apps este un pachet de tip subscriptie conceput pentru afaceri si grupuri de lucru, ce ofera acces la aplicatiile Adobe Creative Cloud :

 

Ca membru activ clientii dumneavoastra pot descarca si utiliza ultimele versiuni de software pe masura ce devin valabile. Pachetul de membru include si servicii de file sharing si stocare, unelte de colaborare intre echipe si noi servicii de publishing ce vor ajuta afacerea sa fie competitiva si mereu inovativa.

 

Caracteristici de top pentru clientii dumneavoastra:

- Cele mai bune solutii la cele mai mici preturi
Utilizatorii vor beneficia de ultimele versiuni ale aplicatiilor Creative Cloud, si in plus vor avea acces la aplicatii si servicii suplimentare, cum ar fi Lightroom 4, Acrobat XI, Adobe Muse, si Adobe Edge Tools & Services.

- Creatie de aplicatii si site-uri Web
Creative Cloud ofera acces la serviciile Adobe web hosting cu ajutorul carora clientii dumneavoastra vor putea publica mult mai usor site-uri Web, inclusiv direct de pe iPad, fara a fi nevoiti sa scrie o singura linie de cod.

- Stocare si distributie de fisiere
Ofera posibilitatea de a crea si administra echipe de lucru virtuale din interiorul si din afara companiei. 100GB/seat pentru stocare si distribuire de fisiere in orice moment si oriunde. Serviciile de creare si management al echipelor de lucru, precum si stocare si distribuire sunt exclusiv valabile prin Creative Cloud All Apps .

- Upgrade instantaneu la ultimele versiuni
Clientii dumneavoastra vor utiliza permanent ultima versiune a aplicatiilor, vor beneficia de upgrade la ultimele versiuni, pe masura ce acestea devin disponibile.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.