ASPOSE .Total for JasperReports

 


Pret

ASPOSE .Total for JasperReports

 

ASPOSE .Total for JasperReports este suita de Jasper Exporters, introdusa pentru a indeplini cerintele unice ale dezvoltatorilor JasperReports.

 

Folosind acesti exporteri, dezvoltatorii pot exporta cu usurinta rapoarte JasperReports in documente Microsoft Word, Excel, si PowerPoint. Un exporter permite adaugarea codurilor de bare documentelor exportate.

 

Aspose.Total for JasperReports include urmatoarele componente:

  • Aspose.Cells for JasperReports - este o componenta flexibila care exporta din JasperReports si JasperServer in Microsoft Office Excel Workbooks (XLS). Toate functiile raportului sunt convertite in Microsoft Excel cu cea mai ridicata precizie.
  • Aspose.Words for JasperReports - este singura solutie de pe piata care permite exportarea rapoartelor din JasperReports si JasperServer in Microsoft Word (DOC), Office Open XML (OOXML, DOCX), Rich Text Format (RTF), OpenDocument Text (ODT), pagina web (HTML) si text (TXT)
  • Aspose.Pdf for JasperReports - este o componenta flexibila proiectata special pentru a exporta rapoarte din JasperReports si JasperServer in Portable Document Format (PDF). Majoritatea functiilor precum tabele, grafice, si imagini sunt convertite in PDF cu cea mai mare precizie.
  • Aspose.Slides for JasperReports - este o biblioteca proiectata special pentru dezvoltatori care au nevoie sa exporte cu usurinta din JasperReports in Microsoft PowerPoint 97 - 2003 (PPT si PPS) si Microsoft PowerPoint 2007-2013 (PPTX si PPSX) din cadrul aplicatiilor Java.
  • Aspose.BarCode for JasperReports - ofera o solutie unica si robusta pentru cresterea utilitatii rapoartelor, permitand dezvoltatorilor sa genereze si sa afiseze etichete cu coduri de bare pe JasperReports.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.