VMware Virtual Infrastructure 3


Pret

 

Visit our VMware Solutions Showcase

VMware Virtual Infrastructure 3

Transformati infrastructura IT folosind virtualizare la nivel enterprise

 

Incepeti sa creati o infrastructura IT care se optimizeaza singura folosind suita de infrastructura virtuala cel mai des implementata. VMware Infrastructure 3 virtualizeaza serverele, stocarea si retelele, pentru a transforma infrastructura IT intr-o "uzina computationala" automatizata, activa tot timpul. Peste 120.000 de companii de toate dimensiunile au putut reduce costurile infrastructurii IT facilitand in acelasi timp managementul mediului IT si livrand nivele de servicii imbunatatite afacerii.

 

Aceasta suita ofera un hipervizor performant, impreuna cu un set complet de functii de management care imbunatatesc eficienta, disponibilitatea si managementul IT-ului.

 

Imbunatatiti disponibilitatea aplicatiilor si continuitatea afacerii independent de hardware si de sistemele de operare. Eliminati indisponibilitatea, chiar si planificata, pentru servere si stocare. Folositi stabilitatea VMware ESX, hipervizorul inclus in suita VMware Infrastructure, care contine instante ce nu au mai fost restartate de mai mult de 4 ani. Imbunatatiti RTO (Recovery Time Objective) si RPO (Recovery Point Objective) in cazul unei probleme cu intreaga locatie.

 

Alegeti editia care vi se potriveste, indiferent de dimensiunea companiei si buget:

  • Pentru o solutie de consolidare cu management centralizat si functii de backup, folositi VMware Infrastructure Foundation. Aceasta este ideala pentru medii IT mici sau birouri care vor sa creeze o infrastructura virtuala, ce permite scaderea cheltuielilor si scalarea pe masura ce creste afacerea
  • Cu VMware Infrastructure Standard aveti toate beneficiile din Foundation, plus disponibilitate ridicata pentru orice aplicatie care ruleaza in masina virtuala. Transformati infrastructura IT intr-un centru de date cu disponibilitate ridicata.
  • Construiti un centru de date automatizat, cu nivele de disponibilitate fara precedent si cu management centralizat cu VMware Infrastructure Enterprise. Maximizati disponibilitatea si eficienta operationala cu functii precum migrare live a masinilor virtuale si echilibrare dinamica a incarcarii

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.